Lumotex S.r.l, Mangalia

3 Păreri
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J13/3364/1994
CIF
6293023
Număr de angajați
278
S.I.C
1413 - Fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp)

Păreri

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am fost şi eu la Lumotex să îmi cumpar un costum dar vânzătoarea care era acolo nu ma servit cu toate că alţi îşi cumpărau. Am inţeles că Izabela o cheamă, aşa o chemau cei care isi cumpărau. Intradevăr are un limbaj de mahalagioaică. Vorbeşte foarte urât.

, cu mai mult de 6 luni în urmă

La numarul 0741 046 538 a raspuns o doamna foarte revoltata ca o sun la ora 17:00 si ma interesez de programul LUMOTEX, la ce ora deschide si la ce ora inchide, pentru ca doream sa achizitionez cate ceva de la aceasta firma. Mi-a comunicat ca nu vrea niciun client si ca toate produsele pleaca la export. Nu a fost deloc politicoasa, nu s-a prezentat si a vorbit intr-o maniera deplorabila. De fapt asa sunt unele persoane, lipsite de politete. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, cu toate ca as putea sa o fac cu usurinta, mai ales la cum mi s-a adresat. Nu o sa ma mai intereseze LUMOTEX si o sa le comunic tuturor ce raspunsuri am primit si cat de proasta impresie creeaza potentialilor clienti. Arivederci LUMOTEX, succes pe mai departe.
Comentariu

de cu mai mult de 6 luni în urmă

Am inteles că Izabela o cheamă pe vânzătoare . Am fost şi eu acolo şi nu a vrut să îmi vândă cu toate că unele persoane îşi cumpărau. Are şi un limbaj de mahalagioaică.

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Super materiale , super modele si croieli la SUUUPER preturi. Mihai, Bucuresti

Scrie o părere pentru Lumotex S.r.l!

Cunoşti firma Lumotex S.r.l? Împărtășește-ți experiența!